
RIGHT TO SUBMIT QUESTIONS ON THE ITEMS ON THE AGENDA 

Pursuant to art. 127-ter of Italian Legislative Decree no. 58/1998, those entitled to vote may 

submit questions on items on the agenda even before the Shareholders' Meeting. Questions 

may be sent, together with information allowing the identification of the entitled party, by 

registered letter to the registered office of the Company (via Teulada 66, 00195 – Rome), to 

the attention of the “Legal & Corporate Affairs” Department, or also by fax to the number 

+39 06 64633441 or by email to the address raiway@postacertificata.rai.it. In this regard, the 

Company must also receive the appropriate communication issued by the intermediary in 

whose accounts ordinary shares owned by the entitled party are registered, proving 

entitlement to exercise said right (or, alternatively, the same communication issued by the 

same intermediaries for the purpose of the legitimate right to attend the Shareholders 

Meeting). Questions must be received by the Company by 15 April 2019, the third day 

preceding the date of the Shareholders' Meeting. Questions received before the Shareholders' 

Meeting, by the above-mentioned date, shall be answered at the latest during the Shareholders' 

Meeting itself, specifying that an answer shall be deemed to be given at Shareholders' 

Meeting on the paper provided, at the start of the meeting, to each of those entitled to vote. 

The Company may provide a single answer to questions with the same content. Furthermore, 

the Company reserves the right to provide the information requested before the Shareholders' 

Meeting through the dedicated “Questions and Answers” section provided, if necessary, and 

available for consultation on the Company's website www.raiway.it (Corporate 

Governance/Shareholders' Meeting/Meetings/Ordinary Shareholders’ Meeting of 18 April 

2019). In such case, no answers will be provided during the Meeting. 

***** 

Art. 127-ter of Italian Legislative Decree no. 58/1998 

Right to submit questions prior to the shareholders' meeting 

 

1. All those with voting rights may submit questions on the items on the agenda even prior to 

the shareholders' meeting. Questions received before the meeting will be answered at the 

latest during the said meeting. The company may provide a single reply to questions with the 

same content. 

 

1-bis. The notice calling the meeting specifies the terms within which questions raised prior to 

the shareholders' meeting must reach the company. The terms must be no less than three days 

prior to the date of the first or only calling of the shareholders' meeting or five days if the 

notice of calling establishes that the company should provide a reply to the questions received 

before the actual meeting. In this case, replies are provided at least two days prior to the 

shareholders' meeting also by publication in a specific section of the company website. 

 

2. No reply is necessary, even in the shareholders' meeting, to questions raised prior to it, 

where the information required is already available in "FAQ" format in the section of the 

company's website specified in paragraph 1-bis or when the answer has been published in 

accordance with said paragraph. 

 

3. The reply attached to the minutes is considered as given during the meeting when is made 

available at the beginning of the meeting, by each of those entitle to vote. 
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