
PROCEDURE FOR CONDUCTING THE SHAREHOLDERS’ MEETING  

In accordance to what is permitted by Art. 106, paragraph 4, of Decree Law no. 18 of 17 March 

2020, converted with amendments into Law no. 27 of 24 April 2020 and whose application was 

most recently extended with Decree Law no. 198 of 29 December 2022 converted with amendments 

into Law no. 14 of 24 February 2023, participation in the Shareholders’ Meeting can only take 

place through the Company’s designated representative pursuant to Art. 135-undecies of 

Legislative Decree no. 58/1998 - i.e. Computershare S.p.A., with registered office at Via Lorenzo 

Mascheroni 19, 20145, Milan (the "Sole Representative") - to which proxies and/or sub-proxies 

may also be conferred pursuant to Art. 135-novies of Legislative Decree no. 58/1998, in accordance 

with what is specified below in the paragraph "REPRESENTATION AT THE MEETING". Without 

prejudice to the above, it is also specified that persons other than those entitled to participate and to 

exercise their voting rights (Directors, Statutory Auditors, Sole Representative, person responsible 

for drafting the minutes and other individuals who are asked to participate in the Shareholders’ 

Meeting), may also participate through telecommunications which ensure identification, in the 

manner communicated to them individually, without it being necessary in any case that the 

Chairman of the Shareholders’ Meeting and the person responsible for drafting the minutes are in 

the same location.   
 


